Mindful

Mindful voor bedrijven

 

 

Minder stress meer ontspanning
Herken je dat bij jouw team? De werkdruk is vaak hoog en jullie ervaren als team veel stress en onrust? Of een aantal van jouw teamleden hebben het altijd druk en zijn gestresst?

 

Dan zijn de Mindful Run of Mindful Walk of een Mindful clinic geschikt om daar direct iets aan te doen en het mooie is iedereen kan mee doen!

 

Voor wie
Voor iedereen die wel wat meer ontspanning kan gebruiken of zijn of haar sportprestaties wil verbeteren en of je nu beginnend of gevorderd wandelaar of hardloper bent maakt niets uit, iedereen kan meedoen.

 

Het resultaat
Het resultaat is dat je meer energie hebt waardoor je je fitter voelt en minder stress ervaart. En dat niet alleen tijdens het sporten maar de hele dag door. Na een clinic of 5-weekse cursus heb je mooie en praktische tools in handen om sneller te leren ontspannen.

Wil je weten wat we voor jouw team of bedrijf kunnen betekenen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld kosten en beschikbaarheid neem dan contact met ons op.

Wil je je als particulier aanmelden:

 

 

Mindful Clinic

 

De Mindful Clinic bevat elementen uit de Mindful Run /Walk en is een programma van ongeveer 1,5 uur. De Mindful Clinic is ook geschikt als afdelingsuitje of een keer op- of aan het einde van een werkdag gewoon leuk en ontspannen!

Mindful Run en de Mindful Walk

 

De Mindful Run en Mindful Walk zijn 5-weekse cursussen. En zijn een combinatie van hardlopen of wandelen, ademhalingstechnieken en mindfulness.

De Mindful cursussen leggen we elke week de focus op een ander onderdeel van de cursus. De gehele cursus gaat het er om bewust te zijn en rust en ontspanning te creëren in het lopen en het dagelijks leven. Dus geen wedstrijdjes, snelle tijden of zware trainingschema’s. Wel beter luisteren naar je lichaam, bewuster te leven en meer energie ervaren door een andere ademhaling, betere focus en makkelijker lopen.
De oefeningen zijn divers ook bijvoorbeeld wat yoga, tai-gong en meditatie komt voorbij. Verder is het is vooral leuk en ontspannen.