Coaching

Coaching

 

Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling en geluk! Misschien weet je zelf op dit moment niet hoe, kom je er nu alleen niet uit. Coaching kan je helpen.

 

VOOR WIE:
Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling zodat je je zelfverzekerder en krachtiger voelt. Heb je, in je privé leven of zakelijke omgeving vragen of situaties waar je even geen raad mee weet. Ervaar je stress en ben je opzoek naar meer rust en ontspanning. Of doe je alles op de automatische piloot en kun je niet meer genieten van de dingen die je doet. Dan wordt het tijd om voor jezelf te zorgen. Een coachtraject, retraite (intensief coachtraject) kan je daarbij helpen.

 

Coaching kan o.a. helpen bij:
Doorbreken van patronen.
Inzicht en bewustwording van je eigen handelen.
Werken aan zelfvertrouwen.
Minder stress meer ontspanning.
Beter voor jezelf zorgen.
Balans brengen in gedachten, gevoel en intuïtie.
Lastige vraagstukken te onderzoeken.
Meer grip op je eigen leven.

 

 

 

‘Iedereen heeft de vrijheid om te kiezen.
We kunnen alleen maar voor onszelf kiezen, niet voor anderen.
Zodra we anderen voor ons laten kiezen, zeggen we het vertrouwen in ons Zelf op.’

 

Goos Geursen

 

MIJN AANPAK:
Samen formuleren we jouw coachvraag als die nog niet helder is. Daarna maken we een plan van aanpak en geef je aan wat je wilt bereiken. Hiermee gaan we aan werk. Wat ik doe is je begeleiden, spiegelen, reflecteren en maak alles bespreekbaar. Ik maak gebruik van verschillende methodes. Samen gaan we op pad om wat troebel is weer helder te krijgen.

Vanuit bewustwording werken we verder naar ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

Waar sta jij in het proces en waar gaan we verder?

Re-invent

 

BEWUST WORDEN, ACCEPTEREN, ERKENNEN EN HERKENNEN, LOSLATEN, NIEUWE INZICHTEN, OEFENEN, ERVAREN, VERANDEREN, ONTWIKKELEN.

Je kunt alleen maar groter groeien!

INTERESSE

Heb je interesse of wil je meer informatie  of over coaching.

HOE EN MIJN VISIE:

Ik begeleid je de juiste antwoorden te vinden op de vragen die bij jou leven. Dat doe ik met een open houding, humor en compassie. Doelgericht en in een veilige omgeving. Van anderen hoor ik altijd dat ik rust uitstraal en ze zich bij mij op hun gemak voelen. Dat is precies de omgeving die ik voor je wil creëren als je bij mij komt. Een plek waar je je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn.

Mijn uitgangspunt is dat iedereen zelf weet wat goed is voor hem of haar en dat er maar één iemand is die een verandering teweeg kan brengen, een keus voor je kan maken en je in je kracht kan zetten en dat ben jezelf!

Alle antwoorden zitten in jou! Wat ik doe is je begeleiden weer te vinden wat je altijd al had!

Laat je niet belemmeren door jouw gedachtes er is altijd een reden om iets niet te doen, waar het om gaat is durf je nog te dromen, te geloven dat wat je wilt mogelijk is en het gewoon wel te doen!