Over Patty en Doet-T

‘Wees jezelf, Het origineel is altijd meer waard dan een kopie’

 

 

 

Doeh-T staat voor ontwikkeling met als doel jou of jouw team letterlijk en figuurlijk, mentaal en fysiek in beweging te krijgen! Je potentieel te ontwikkelen door aan jezelf te werken, of te werken aan en met je team. Voor het onderzoeken van vragen die je al een tijdje bezig houden en waar je nu eindelijk je antwoord op wilt vinden. Bij voorkeur vindt de (team) coaching buiten in de natuur plaats omdat dat de plek is waar rust en ruimte is, in de natuur kom je dichter bij jezelf, dichter bij de kern en ben je beter in staat antwoorden te vinden op de vragen die er bij je leven.

 

Doeh-t met focus op ontwikkeling, samenwerking en lekker in je vel!

 

Over mij en mijn manier van werken

Met rust en respect voor de ander met een open houding, compassie en humor help ik je, je vragen, gevoel en gedrag te onderzoeken. Mijn uitgangspunt is dat iedereen zelf weet wat goed voor hem of haar is. Soms kan je daar wel een zetje van een ander bij gebruiken maar uiteindelijk maak je je keuzes. Want alleen jij weet wat goed is voor jou, kan een verandering bij jezelf teweeg brengen en je in je kracht zetten. Ik help je daarbij en samen vinden we een manier voor jou om wat troebel is weer helder te krijgen. Coaching gericht op resultaat.

 

 

Mijn naam is Patty van der Greft ik ben getrouwd en heb twee jongens, pubers die van voetbal houden, en ben ik dus vaak op het voetbalveld te vinden. Zelf doe ik aan hardlopen, yoga en zumba. Mijn creativiteit uit ik, afwisselend in schilderen en schrijven en ik vind het heerlijk om lange wandelingen te maken in de natuur.

 

Mijn passie voor coaching is in 2013 ontstaan. Ik was geïnspireerd door mijn eigen coachtraject en ben direct daarna gestart met het volgen van diverse trainingen en opleidingen. In 2016 heb ik aan het Europees Instituut de Master coach opleiding afgerond en ben ik gecertificeerd als coach. Van anderen hoor ik dat ik rust en vertrouwen uitstraal waardoor het ze gemakkelijk maakt hun vragen met mij te delen. Ik op mijn beurt vind het ontzettend leuk en inspirerend om anderen te begeleiden. In een veilige en vertrouwde omgeving kun je je verhaal met me delen.

Om mezelf te blijven ontwikkelen en gewoon omdat ik het ontzettend leuk vind om nieuwe dingen te leren, volg ik regelmatig trainingen en workshops.

Coach gerelateerde opleidingen en registratie:

 

Klik hier  Lees meer