Portugal Retreat 6-daagse van 7 t/m 12 november 2021

Retreat Portugal

7 t/m 12 november 2021

Onthaasten, opladen en tools voor een meer ontspannen leven.

 

Meer ontspanning, minder stress en opnieuw opladen! Tijdens deze retreat leer je ontspannen, beter voor jezelf te zorgen en beter naar jezelf te luisteren.  Je krijgt tools in handen waar je ook na de retreat mee verder kunt. Door ontspanning, beweging en stilte ontstaat een bijzonder weekprogramma van zelfonderzoek. Start jouw re-invent tijdens deze 6-daagse op een afgelegen plek in het zuiden van Portugal.

 

WAAR STA JE EN HOE WIL JE VERDER?

Aandacht en tijd voor jezelf! Wat heb je nodig? Heb je echt even tijd nodig helemaal alleen voor jou? Heb je veel druk en of stress gehad en wil je weer eens lekker ontspannen en tot rust komen, ga dan mee en onderzoeken hoe je ook na deze week ontspannen verder kunt! Doe nieuwe inzichten op.

 

Datum, locatie, kosten en programma

Van 7 t/m 12 november 2021 verblijven we op een afgelegen plek in het zuiden van Portugal daar liggen 3 prachtige, typisch Portugese huizen volledig gerenoveerd, voorzien van alle gemakken, heerlijke kamers en in een prachtige omgeving. Onder andere bezoeken we het strand, wandelen we in de prachtige natuur, koelen we af in het zwembad, zijn er stilte momenten en daarnaast staan ook mindfulness en meditatie oefeningen op het programma.  Ontspanning, genieten en rust. Laat je verrassen!

De kosten per persoon voor particulieren zijn 1.595,-. Voor zzp’er is de prijs  1.595,- excl. btw. Voor bedrijven is de prijs op aanvraag.
De reis in Portugal is inclusief ontbijt, lunch en diner, gezonde tussendoortjes en drankjes, op basis van 2-persoonskamers, inclusief vliegticket naar en van Faro en transfer in Portugal. Voorafgaand aan de reis een intake gesprek en een afsluitend gesprek zijn bij de prijs inbegrepen. De reis is volledig begeleid.
Wat neem jezelf mee: Kleding, toiletartikelen, zwemkleding, wandelschoenen, rugzak, paspoort en verzekering.

 

Voorwaarden en annulering 

Voorwaarden en annuleringsvoorwaarden ook in verband met Corona zijn via contactformulier op te vragen en zullen bij bevestiging van de aanmelding ter ondertekening worden meegezonden.

Werkgevers

Heb je mensen in jouw team die vast lopen in hun werk of prive leven doordat ze veel onrust en of werkdruk ervaren, waardoor ze aanlopen tegen een burn-out? Bovenstaande ontspanning retreat biedt uitkomst het is een eerst aanzet tot ontspanning. Ze leren ontspannen en hebben daarna tools in handen waarmee ze in hun dagelijks leven en werk een start maken om verder te kunnen. Ze worden begeleid en ook na deze week zijn er mogelijkheden tot verder begeleiding/coaching.