Retraite / re-invent

Retraite / Re-invent

 

Onthaasten, genieten en ontdekken

De retraite is een intensief coachprogramma waarin je jouw vraag onderzoekt. 5-daagse betekent 5 dagen weg uit je eigen omgeving samen met anderen die ook hun eigen vragen onderzoeken. Je luistert en leert van elkaar maar het gaat om jouw eigen traject.

 

WAAR STA JE NU EN HOE WIL JE VERDER?

Aandacht en tijd voor jezelf en jouw vraag. Door onderzoeken, antwoorden vinden en door los te laten nieuwe inzichten krijgen. Inzichten waar je mee verder kunt als je weer thuis bent.

5 dagen van tegenstellingen als ontspanning en inspanning; Lachen en huilen; chaos en helderheid. Als je ontspant ontstaan nieuwe inzichten, kijk je anders en vind je eerder oplossingen. Het traject wordt natuurlijk volledig begeleid en niets moet maar mag.

Het programma volgt het “re-invent” model of het model van de “reis van de held”.

Er is een 5-daags ontspanningsprogramma en een 5-daags wandelprogramma.

Locatie, in principe vinden deze programma’s plaats in het buitenland echter door de Corona tijd zijn we op zoek naar een geschikte locatie in Nederland. Meer details over data en locatie volgen nog. Tijdens de 5-daagse retraite werk ik samen met andere coaches.

Ben je nu geïnteresseerd in een intensief coachprogramma laat het weten. Als er anderen zijn die ook geïnteresseerd zijn, stellen we eerder een programma samen.