”Alle antwoorden zitten in jou”

Wat ik doe, is je begeleiden weer te vinden wat je altijd al had.

 

MISSIE


Heb jij het lef om voor jezelf te kiezen? Lef, komt uit het Hebreeuws en betekent letterlijk ‘hart’. Vanuit je hart te leven, te doen wat je graag wilt. Welke vraag ligt er bij jou? Hoe groot of klein jouw vraag ook is of lijkt, het maakt niet uit. Mijn missie is dat jij inzicht krijgt in wat jouw patronen, belemmeringen, drijfveren en motivaties zijn en dat jezelf de touwtjes in handen neemt voor jouw leven.

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, PERSOONLIJK LEIDERSCHAP


Ik begeleid je bij het werken aan persoonlijke ontwikkeling en leiderschap in werk of prive? Wil je Inzicht krijgen in jeZelf en meer in balans zijn? Dus kies je voor jezelf! Jouw keuzes zijn de beste keuzes voor jou! Alle antwoorden zitten in jou. Wat ik doe is je begeleiden weer te vinden wat je altijd al had.

Zoals bij veel nieuwe dingen die we leren, hebben we soms iemand nodig die ons verder helpt. Wat ik doe is net even andere vragen stellen, je vanuit een ander perspectief naar dingen laten kijken, je spiegelen, je emoties en gevoel laten onderzoeken waardoor je een heldere kijk en nieuwe inzichten krijgt op vragen waar je al een tijd tegenaan loopt. Hierdoor komt er een bewustwordingsproces en acceptatieproces op gang en kun je jouw oplossingen vinden op jouw vragen. Door het oude op te ruimen ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen. Ik ga er vanuit dat alleen jij weet wat het beste is voor jou!

 

AANDACHT


Aandacht voor jezelf! Je bent het waard! Aandacht voor wat er op dit moment speelt in jouw leven en de vragen die je hebt maar het antwoord nog niet op hebt gevonden. Of als je niet meer weet hoe verder te gaan in jouw huidige situatie. Coaching kan je helpen.  Word je bewust, herken, erken, laat los dan ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen, oefen en ervaar.

 

‘De vreemde paradox is dat als ik mijzelf accepteer zoals ik ben, ik veranderen kan.’ (Carl Rogers)

ONZE DIENSTEN INDIVIDUEEL

Coaching /Wandelcoaching

Mindful run /walk 5-weekse cursus

Retraite /Reis van de held

ONZE DIENSTEN TEAMS

Teambuilding

Mindful run /walk clinic of 5-weekse cursus

Heldenreis voor Teams